MIHALACHE ALEXANDRU COSTIN din comuna Morunglav face primii pași spre vindecare

0
375

Avem primele vești bune despre starea de sănătate a micuțului MIHALACHE ALEXANDRU COSTIN din comuna Morunglav, sat Poiana Mare pentru care la mijlocul lunii aprilie au fost demarate mai multe campanii de strângere de fonduri.

Băiețelul a început tratamentul în Italia, dând astfel start luptei împotriva cancerului. Primul semn bun al însănătoșirii este dat de puterea de a merge singur, fără sprijinul părinților.

Bună dragii noștri prieteni! Astăzi avem transfuzie la Day Hospital…(internare de zi), analizele lui nu au fost bune și a avut nevoie de transfuzie de sânge și trombocite! Mâine stăm acasă și miercuri venim pentru internare din nou…o altă cură de tratament, a treia! Starea lui generala este buna…a început să meargă singur pe picioruse ceea ce este grozav de bine! Vă mulțumim pentru sprijin și va îmbrățișem cu drag! Dumnezeu face minuni și noi credem în El.” au transmis părinții micuțului.

În continuare, oamenii cu sufletul mare care vor să-i fie alături lui Alexandru o pot face prin donații în contul tatălui micuțului.

Mihalache Florin Marian 
RO74CECEB000B2EUR2677828 -CONT EURO
RO71CECEB00008RON2677793 -CONT RON
RO79CECEB000B1GBP2678056- CONT GBP