Ion Doldurea, un primar mereu în mijlocul cetățenilor

0
1214

Edilul municipiului Caracal împreună cu Adrian Chesnoiu, deputat PSD de Olt și întreaga echipă de consilieri locali PSD, au încheiat săptămâna în mijlocul caracalenilor. În cartierele în care Ion Doldurea și echipa sa au poposit, au fost întâmpinați cu multă bucurie și încredere.

Împreună cu dl. deputat Adrian CHESNOIU și întreaga echipă de consilieri locali ai PSD am încheiat săptămâna în dialog cu locuitorii din zonele străzilor Vasile Alecsandri, Traian, Buzești, Antonius Caracalla, Lotrului, Viilor, Ștrandului, Stadion și Mihai Viteazul.
Proiectele noi privind regenerarea urbană, insulele ecologice, reabilitarea parcului și extinderea spitaluluimunicipal Caracal au fost subiecte de dezbatere alături de cele legate de stadiul lucrărilor de reabilitare a infrastructurii de apă și canal a orașului, asfaltarea străzilor și eficientizarea energetică a blocurilor de locuințe!”, a spus Ion Doldurea

Edilul, le-a transmis cetățenilor că va continua să facă tot ce ii stă în putință pentru a dezvolta orașul și pentru a încheia proiectele începute.

Întâlnirile primarului cu locuitorii municipiului Caracal vor continua și în alte cartiere.

Marilena Vasile