VALEA MARE: JUMĂTATE DIN COMUNĂ, FĂRĂ APĂ

0
139

Din cauza consumului mare de apă și a folosirii apei din rețeaua publică pentru alte activități, serviciul de alimentare cu apă a fost oprit în jumătate din comuna Valea Mare, după ce nivelul apei din rezervorul de acumulare a scăzut foarte mult.

Consumul excesiv de apă din rețeaua publică care nu este folosită pentru activitățile casnice, ci pentru udatul zilnic al gazonului, al grădinilor, umplerea piscinelor sau a bazinelor, duce la fluctuații de presiune și întreruperi temporare ale alimentării cu apă.

Utilizarea apei și pentru udat sau alte activități de sezon, pentru care sunt necesare cantități mari de apă produce dezechilibre în întreg sistemul de alimentare cu apă, iar rezervoarele de golesc rapid.

Având în vedere și temperaturile ridicate din aceste zile anunțate de ANMH, facem apel la cetățenii, din toate localitățile, să consume responsabil apa din rețeaua publică.

Apa din rețeaua publică de alimentare cu apă nu se foloseste pentru a uda grădina, gazonul și pentru umplerea bazinelor, ci numai pentru consumul casnic.

Acest lucru este prevăzut și în contractul încheiat între Compania de Apă Olt și clienți, dar și la art. 229 din Ordinul nr. 88/2007 al ANRSC”, a transmis Compania de Apă Olt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.