Balș: Școala “Mihail Drumeș”, renovată

0
110

În calitate de primar, dar și de fost elev al Școlii ”Mihail Drumeș” din Balș, Cătălin Rotea a acordat o atenție deosebită acestei unități de învățământ, transformând-o într-o clădire la standarde europene. Totodată, Rotea anunță că anul viitor vor fi dotate integral toate unităților școlare din Balș cu mobilier și echipamente de ultimă generație:

Promisiune îndeplinită! În 2022, în cadrul festivității dedicate deschiderii noului an școlar la Școala “Mihail Drumeș”, le promiteam elevilor, profesorilor și părinților că fața unității de învățământ va fi total schimbată în viitorul apropiat.

Cu emoție, pentru că am fost elev la “Drumeș” în clasele I-VIII, între 1991 și 1999, văd cum curtea școlii, parcul din față, terenurile de sport s-au transformat și s-au adaptat vremurilor în care trăim. Copiii de la Școala “Mihail Drumeș” meritau toate aceste schimbări, meritau să învețe, să se joace și să se bucure de o instituție de învățământ cu adevărat occidentală. Acum, după ce am finalizat lucrările de reabilitare, vom continua anul viitor cu dotarea integrală a tuturor unităților școlare cu mobilier și echipamente moderne.” transmite primarul din Balș.