Un tânăr din Slatina a fost împiedicat să se sinucidă

0
689

Doi poliţişti din Argeş au ajuns pe ultima sută de metri la un tânăr din Olt care voia să-şi pună capăt zilelor în lacul de acumulare Budeasa din Argeş, împiedicându-l pe acesta să sară.

Joi seara, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi de o femeie de 26 de ani, care locuieşte fără forme legale în Mioveni, că în urma unei stări conflictuale cu soţul său, bărbatul a plecat de la domiciliu.

Tânăra le-a povestit că ulterior, bărbatul a sunat-o, ameninţând că se va sinucide, aruncându-se într-un lac de acumulare, de pe rază localităţii Budeasa. „Poliţiştii s-au mobilizat exemplar, în zona deplasându-se în cel mai scurt timp poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti şi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov. Bărbatul a fost identificat în scurt timp, în zona Sudeaua a lacului de acumulare din comună Budeasa şi l-au împiedicat să îşi ducă intenţia la îndeplinire”, precizează IPJ Argeş.

Bărbatul, de 26 de ani, cu domiciliul în Slatina, judeţul Olt, a fost transportat la o unitate medicală pentru evaluarea stării medicale şi asistenţă de specialitate.

Sursa: adevărul.ro