Un șofer din Olt, fără permis la volanul unui autoturism neînmatriculat

0
263
Pe numele unui bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Redea, polițiștii olteni au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
În fapt, la data de 3 martie a.c., în jurul orei  17:10, polițiștii rutieri din cadrul Politiei Municipiului Caracal, în timp ce desfășurau activități specifice pe Centura Ocolitoare a municipiului Caracal, au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Redea, județul Olt.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că șoferul autoturismului avea dreptul de a conduce suspendat, iar autoturismul era neînmatriculat.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.” transmite IPJ Olt.
Ulterior, la aceeași data, polițiștii, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul parchetului de pe lângă Judecatoria Caracal, au reținut bărbatul pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt, urmând sa fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.