Un bărbat din Olt și-a ucis cu bestialitate concubina

0
1746

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Coteana, și-a ucis cu bestialitate concubina, în noaptea de duminică spre luni, aplicându-i mai multe lovituri în cap cu un ciomag. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în seara de 03/04.03.2019, pe fondul consumului comun de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, motivat de faptul că victima I. S., concubina sa, i-a adus injurii, inculpatul B.I.  i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un ciomag în zona capului, cauzându-i mai multe plăgi contuze la nivelul craniului şi fracturi de bază şi boltă craniană, care au condus, la scurt timp, la decesul acesteia.

Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 04.03.2019 rezultă că moartea victimei a fost violentă, datează din data de 03.03.2019, a fost cauzată de contuzia, dilacerarea şi hemoragia cerebrală urmare a unui traumatism cranio-cerebral acut deschis, forte, cu multiple leziuni osoase în condiţiile unei agresiuni individuale.

De asemenea, leziunile traumatice constatate la autopsie (multiple plăgi contuze la nivelul craniului, multiple fracturi de bază şi boltă craniană, contuzii – dilacerare-hemoragie cerebrală) s-au putut produce prin loviri repetate cu un corp dur.

Victima a prezentat sânge pe căile respiratorii şi aspirat hematic pulmonar ce denotă supravieţuirea în momentul producerii leziunilor craniene. S-a mai concluzionat că există legătură de cauzalitate, directă şi necondiţionată între leziunile traumatice şi deces ”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

În cursul zilei de marți, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, arestarea preventivă a inculpatului, pentru o durată de 30 de zile.