Un angajat care asigura paza unui complex comercial din Slatina a fost găsit mort

0
652

 Un angajat al unei firme de pază, cu sediul în Capitală, a fost găsit decedat în această dimineață, 14 februarie. Trupul bărbatului de 59 de ani a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina. Bărbatul asigura paza unui complex comercial din partea de jos a orașului, unde sunt vândute electrocasnice.

„În această dimineață, în jurul orei 09:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un angajat al unei firme de pază, ce efectua serviciul la o societate comercială, din municipiul Slatina, a fost găsit decedat. La fața locului, s-a deplasat o echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina pentru efectuarea de cercetări. Trupul bărbatului, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuț Vasiloaica.

Polițiștii olteni și reprezentanți ai ITM Olt efectuează cercetări, fiind întocmit un dosar penal.

La fața locului au fost prezenți și reprezentanți ai ITM Olt. Polițistii efectuează cercetări, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în munca și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, au mai transmis reprezentanții IPJ Olt.