Tânăra ucisă lângă București cu zeci de lovituri de cuțit este fiica unui om de afaceri din Olt

0
1351

Tânăra ucisă vineri lângă București, la Bragadiru, este din localitatea Mihăeşti din județul Olt. Înmormântarea va avea loc duminică.

Manuela Emilia Mustăţea, tânăra în vârstă de 30 de ani, ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, la Bragadiru, este originară din comuna olteană Mihăeşti, unde, duminică, va fi înmormântată.

Manuela este fiica unui fermier cu peste patru mii de hectare în Olt, Gelu Mustăţea, iar casa din Bragadiru şi maşina le-a primit cadou de la părinţi. Familia mai are o fiică, mai mică. Înmormântarea va avea loc duminică, la Mihăești, unde trupul neînsufleţit al Manuelei a fost adus sâmbătă.

Ionuţ Petrescu, bărbatul bănuit că a ucis, cu aproximativ 30 de lovituri de cuțit, o femeie în vârstă de 30 de ani, Manuela Emilia Mustăţea, în localitatea Bragadiru, a fost prins vineri seară, în staţiunea Mamaia, de către poliţiştii din Ilfov și Constanţa. Bărbatul, bănuit de săvârşirea crimei din Bragadiru, a fost prins în staţiunea Mamaia de către poliţiştii din Ilfov, Constanţa, sprijiniți de Departamentul Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului general al Poliției Române, informează mediafax.ro.

Surse judiciare au precizat că autorul are 26 de ani, că este din București și și-a deja recunoscut fapta, mărturisind că a plecat în Mamaia imediat după comiterea crimei.

Autorul fost prins pe stradă. Potrivit surselor citate, atacatorul ar fi o persoană apropiată prietenului victimei, cel care a descoperit trupul neînsuflețit al femeii. Agresorul ar fi înjunghiat victima de aproximativ 30 de ori, pentru a-i lua mașina și banii.

Cadavrul a fost găsit de un tânăr în vârstă de 24 de ani, care plimba câinele femeii de 30 de ani ce zăcea în apartamentul ei. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge, iar pe urmă a fost audiat de polițiști pentru a stabili toți pașii pentru elucidarea misterului morții femeii.

„Da, așa este, tânăra este fiica unui om de afaceri de la noi, din Mihăești, domnul Gelu Mustățea. Din păcate, așa este. Nu știu altceva, cine este vinovatul nu știu. Mâine urmează să aibă loc înmormântarea. Dânșii au apartament în Roșiorii, de la noi, din Mihăești, este tatăl său. A adus-o aici, mâine o înmormântează. Este păcat de ea”, a declarat primarul din Mihăești, Constantin Dobrița.

Sursa: olt-alert.ro