Tâlhari din Olt, arestați preventiv

0
681

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au reținut doi tineri de 17 și unul de 18 ani, ambii din comuna Morunglav, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Împotriva acestora a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

La data de 8 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au fost sesizați despre faptul că, doi adolescenți, în timp ce se plimbau pe o alee din Parcul Central din localitate, au fost acostaţi de două persoane necunoscute, de sex bărbătesc, care le-au pulverizat spray cu efect iritant-lacrimogen în zona feţei și i-au deposedat de un telefon mobil și de suma de 150 de lei.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat doi tineri, de 18 ani şi de 17 ani, ambii din comuna Morunglav, bănuiți că ar fi săvârșit infracțiunea de tâlhărie calificată, aceștia fiind reținuți”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Alexandra Dicu.

Marți, cei doi tineri au fost prezentați Judecătoriei Balș, care a dispus arestarea acestora preventivă pe o perioadă de 30 de zile.