”Șofer” la 17 ani, pe drumurile din Olt

0
395
Un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Fălcoiu, județul Olt a fost prins de oamenii legii la volanul unui autoturism. Întrucât minorul nu a oprit la semnalul oamenilor legii,  polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Autoturismul a fost urmărit pe raza mai multor localități din județul Olt, până la intrarea în Orașul Piatra-Olt, unde a fost oprit.
În fapt, la aceeași data, în jurul orei 00:10, polițiștii rutieri din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 3 Osica de Sus, în timp ce desfășurau activități specifice pe Drumul Județean 64, în comuna Fălcoiu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism.
Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.
Autoturismul a fost urmărit pe raza mai multor localități din județul Olt, până la intrarea în Orașul Piatra-Olt, unde a fost oprit.
Polițiștii au identificat la volanul autoturismului un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Fălcoiu, județul Olt.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.„ transmite IPJ Olt.
Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate.