Secretara Primăriei Coteana, AGRESATĂ

0
656

Secretara Primăriei Coteana, Diana Anghelescu, a fost agresată fizic în ședința de ieri a consiliului local de un bărbat din comună, adus la ședință de consilierii liberali pentru a-l impune pe postul de administrator al firmei care se ocupă cu distribuția apei potabile în comună.

Deși avea calitatea de invitat, neavând voie să ia cuvântul fără acceptul președintelui de ședință, bărbatul, Marius Cătălin Țonea, a început să îl ironizeze pe primar și, pentru că secretara i-a atras atenția că încalcă regulamentul, acesta s-a enervat, s-a ridicat de pe scaun și a împins-o pe femeie.

„Dacă nu era un consilier în spatele ei să o prindă la timp, doamna secretară cădea și cine știe ce s-ar mai fi întâmplat”, a declarat viceprimarul cu atribuții de primar al comunei, Marian Stoichicescu.

A fost sesizată imediat Poliția.

„Ieri, 29 august, în jurul orei 16.30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Coteana au fost sesizați despre faptul că în cadrul ședinței Consiliului Local Coteana ar fi avut loc un conflict între două persoane.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și din primele verificări au constatat faptul că în cadrul ședinței Consiliului Local Coteana, a avut loc o altercație între un bărbat, de 46 de ani, din localitate și o femeie, de 38 de ani, din municipiul Slatina, pe fondul unor discuții în contradictoriu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Potrivit primarului, agresorul ar fi fost adus la ședință de consilierii liberali pentru a-l impune pe postul de administrator al firmei consiliului local care se ocupă cu distribuirea apei în localitate.

„Domnul Țonea a fost adus de consilierii liberali, pentru a-l impune în funcția de administrator al firmei care se ocupă cu alimentarea apei în localitate, în locul administratorului căruia îi expiră mandatul și căruia majoritatea consilierilor dorește să îi prelungească mandatul, întrucât în urma auditului a ieșit foarte bine. Domnul Țonea a început să mă ironizeze, doamna secretară i-a atras atenția că este doar invitat și nu poate lua cuvântul, dânsul s-a ridicat și a împins-o”, a mai declarat Marian Stoichicescu.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii altercației, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Sursa: olt-alert.ro