Sâmbătă la Caracal -“Maratonul Romanațiului”-cea mai tare competiție sportivă a Primăverii, adună la linia de start 160 de sportivi

0
149

Iubitorii  de sport și mișcare în aer liber din Caracal și  împrejurimi sunt așteptați sâmbătă 11 mai a.c în Parcul ,,Constantin Poroineanu” din localitate, la linia de start a celei de a III-a  ediții a competiției Romanați Trail Run.

Ajunsă la cea de-a III-a ediție, competiția Romanați Trail Run a atras în edițiile anterioare sute de sportivi care s-au intrecut în semimaratonul de 23Km, Crosul de 11 km și 5 Km în organizări ireproșabile care au făcut din competiția de la Caracal una dintre cele mai serioase și respectabile întreceri sportive din țară.

Fundația Județeană pentru Tineret Olt, Clubul Rotary Caracal având ca partener Primăria Municipiului Caracal sunt și de această dată organizatorii celei  mai mari întreceri  sportive de amatori din județ, la care s-au inscris official să participe la start 160 de sportivi -SEMIMARATON 23 K / CROS 11 K / CROS 5 K  . Printre participanții la competiție  alături de români s-au înscris să participe , portughezi, macedoneni, americani . Scopul caritabil al competiției, i-a determinat pe organizatori să perceapă o taxă de înscriere în valoare de 75 de lei/concurent, taxă care a trebuit să fie  achiatată în termen de trei zile de la inscriere.

“Incepand cu anul acesta, competitia „Romanati Trail Run” va deveni un eveniment caritabil, in sensul in care cea mai mare parte a banilor stransi din contributia de participare, vor fi folositi pentru a sustine o cauza in care credem cu tarie si anume: crearea unor conditii propice pentru educatia si integrarea sociala a copiilor din municipiul Caracal”, anunță organizatorii

                                                     Doru Tudor