Răpire ca în filme, la Corabia

0
756

Un bărbat, de 56 de ani, din Corabia a anunțat, pe 1 septembrie, că mai multe persoane i-au răpit concubina. Femeia ar fi fost luată pe sus chiar din locuință și dusă într-o mașină.

„La data de 1 septembrie 2020, un bărbat, de 56 de ani, din orașul Corabia, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că mai multe persoane au pătruns în locuință și au urcat-o pe concubina sa într-un autoturism de culoare albă, împotriva voinței acesteia, plecând într-o direcție necunoscută”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Femeia a fost găsită în Caracal, iar doi bărbați au fost reținuți fiind acuzați de lipsire de libertate, amenințare și violare de domiciliu. Cei reținuți sunt fiu și tată, cel din urmă fiind fostul iubit al femeii.

„Polițiștii din cadrul Poliție orașului Corabia au acţionat cu celeritate și cu sprijinul polițiștilor caracaleni au depistat pe raza municipiului Caracal autoturismul respectiv,  în care au fost identificați 4 bărbați, precum și concubina apelantului. Astăzi, 2 septembrie a.c, în urma audierilor și administrării probatoriului în cauză,  polițiștii din cadrul Poliție orașului Corabia au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, de 31 și respectiv, 50 de ani, ambii din municipiul Caracal, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și violare de domiciliu”, au mai precizat reprezentanții IPJ Olt.

Cei doi bărbați vor fi vor fi prezentați Parchetului de lângă Judecătoria Corabia cu propunere de arestare preventivă.