Polițiștii din Olt au identificat autorii jafului asupra mașinii de poștă. Cine sunt aceștia

0
1389

Patru persoane, din Slatina și Ipotești, au fost reținute de polițiști pentru jefuirea mașinii de poștă din Balș.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigații Criminale, au efectuat marți, 17 septembrie, opt percheziții domiciliare pe raza municipiilor Slatina  și Caracal, în continuarea activităților privind sustragerea sumei de bani din mașina Poștei Române din noaptea de 08/09 septembrie 2019 de pe raza orașului Balș.

Cu această ocazie opt persoane au fost conduse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În fapt, în urma probatoriului administrat, patru bărbați cu vârstele cuprinse între 24 și 50 ani, din municipiul Slatina și comuna Ipotești, sunt bănuiți că în urma unei înțelegeri anterioare ar fi simulat comiterea infracțiunii de tâlhărie în vederea sustragerii banilor aflați în mașină. Față de cei patru bărbați, s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca în data de 18.09.2019, să fie solicitată arestarea preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de  Poliție Județean Olt, agentul șef Cristian Grigorescu.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, a polițiștilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Craiova și a polițiștilor din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale Olt și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt.