Percheziții în Slatina, Piatra- Olt și Pleșoiu

1
548
Trei bărbați cu vârstele de 42, 49 și 70 de ani, din localitățile Slatina, Piatra- Olt și Pleșoiu sunt cercetați într-un dosar penal, instrumentat de catre Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și inducerea în eroare a organelor judiciare.
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție, la domiciliile unor persoane fizice (2) si sediul unei persoane juridice din județul Olt.
Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au ridicat înscrisuri, sisteme de calcul și telefoane mobile, în vederea documentării activității infracționale a persoanelor bănuite.
Pentru bărbații de 70 de ani, respectiv 49 de ani au fost dispuse mandate de aducere, aceștia urmând sa fie conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Judetean Olt, în vederea audierii.
Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

1 COMENTARIU

  1. ALIN BALAN si BADITA GHEORGHE care se incadrau si ei intr-un film de genul „Prinde-ma daca poti” fara probleme, eeeeeee se pare ca i-au cam prins de data asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.