Oasele descoperite în curtea lui Dincă sunt de origine animală

0
293

Fragmentele osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal nu sunt de origine umană, ci animală, iar resturile scheletale găsite în liziera pădurii stațiunii agricole Caracal provin de la o persoană, cu vârsta între 15 și 19 ani, dar nu aparțin Alexandrei Măceșanu.

Acestea sunt informațiile date publicității de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

„La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate.

Din concluziile raportului de expertiză rezultă faptul că, fragmentele osoase şi fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani.

Resturile scheletale şi dentare identificate în liziera pădurii staţiunii agricole Caracal provin de la o altă persoană decât cea descoperită la data de 26.07.2019.

De asemenea, la aceeaşi dată, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase descoperite în toate perimetrele cercetate în locuinţa inculpatului şi a excavaţiilor efectuate în incinta imobilului, în perioada 12.08.2019 – 28.08.2019. Din concluziile acestui raport rezultă faptul că întregul material osos examinat este de origine animală”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Sursa foto: romaniatv.net