O săptămână de la dispariția Nicoletei Marcu. Traseul fetei din noaptea în care a plecat de acasă

0
889

A trecut o săptămână de când a dispărut fata de 27 de ani, din Slatina. Nicoleta Marcu a plecat de acasă imediat după ce iubitul ei a părăsit locuința, pentru a merge la muncă, în tură de noapte. Familia și prietenii nu mai știu nimic de ea din noaptea dispariției, 25 spre 26 aprilie.

Inițial, nu a putut fi identificată pe camerele video din oraș, însă, potrivit unor surse, la o căutare amănunțită, fata este surprinsă de mai multe camera chiar în noaptea de sâmbătă, 25 aprilie, spre duminică, 26 aprilie, mergând pe jos. Sursele citate spun că polițiștii au reușit să pună cap la cap traseul pe care l-ar fi făcut fata în noaptea dispariției, sau cel puțin frânturi din el. Astfel, chiar în puterea nopții, Nicoleta trece pe la Fântâna Speranței, prin fața Prefecturii Olt, coboră la Piața de jos din oraș și o ia pe strada Ionașcu.

Colegii fetei sunt convinși că în această noapte a trecut și pe la magazinul la care lucrează, dar nu se știe ce a luat de acolo. Cert este că dimineață ușa magazinului a fost găsită deschisă.

Apropiații speră în continiuare ca fata să fie găsită în viață. Polițiștii continuă căutările.

Nicoleta Marcu a fost data în urmărie națională și a fost căutată de polițiști inclusiv în râul Olt.

MARCU IRINA NICOLETA are 1, 65 m înălțime,  60 de kilograme, păr saten lung, ochi albaștri, ten deschis.

La data plecării, este posibil să fi purtat geacă violet, pantaloni gri și tricou alb. Toți cei care pot oferi detalii despre fata dispărută sunt rugați să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție.