O femeie de 46 de ani a plecat de la locuința părinților din Pleșoiu și nu s-a mai întors

0
316

UPDATE: Femeia a fost identificată miercuri, 27 aprilie, de polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, fiind internată pe Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Drăgășani. Potrivit IPJ Olt, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni și a fost predată familiei.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Poliţiştii din Olt caută o femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiul Slatina, care a plecat de la locuința părinților săi, din comuna Pleșoiu, chiar în ziua de Paște, pe 24 aprilie, și nu s-a mai întors.

Fratele femeii a alertat autoritățile pe 26 aprilie.

„În seara zilei de 26 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Găneasa au fost sesizați de un bărbat, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, în ziua de 24 aprilie 2022, în jurul orei 09:00, sora sa, VASILE DAIANA LUMINIȚA, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la locuința părinților, din comuna Pleșoiu, județul Olt şi nu a mai revenit”, au anunțat reprezentanții IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,70 metri, constituție robustă, păr castaniu-grizonat, tuns scurt, ochi căprui.

Nu se cunosc obiectele de vestimentație purtate de aceasta, la momentul plecării.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.