Dezvăluiri fără precedent din cazul Caracal! Soţia lui Dincă scapă de acuzații!

0
435

Apar noi detalii din cazul Caracal. Se pare că soția lui Dincă, Elena, scapă de dosar și de acuzații. Cazul capătă o întorsătură ciudată după ultimele informații apărute din tabăra anchetatorilor.

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Procurorii DIICOT au făcut mai multe audieri în urma plângerii penale făcute pe numele soţiei lui Gheorghe Dincă, însă nicio mărturie nu indică o complicitate a Elenei Dincă cu soţul ei.

Procurorii au chemat-o la audieri atat pe sotia lui Gheorghe Dinca, dar si pe copiii lui. Au existat suspiciuni că sotia lui Gheorghe Dinca a distrus probe importante din casa de la Caracal unde se presupune că au fost dus Alexandra şi Luiza. Surse din ancheta au spus chiar ca, Elena Dinca s-ar fi aflat acasa, in momentul in care Luiza fusese răpită, transmite romaniatv.net.

Elena Dincă a declarat că a venit în Caracal, l-a vizitat pe soţul ei, înainte de Paşte, când a făcut de altfel şi curăţenie generală. De aici şi suspiciunile că ar fi complice la presupusele crime. Surse din anchetă spun că, dosarul este la un pas de clasare. Procurorii nu ar fi găsit piste care să o lege pe Elena Dincă de dispariţia fetelor. Cel mai probabil, dosarul va fi clasat.

Între timp, Gheorghe Dincă rămâne după gratii, iar astăzi ar putea primi vizita soţiei sale la penitenciar. Pentru că în ultima vreme a tot avut probleme de sănătate, medicii i-au prescris tratament şi regim lui Gheorghe Dincă. Familia i-a pregătit pachet, cu brânză dietetică și iaurt. Gheorghe Dincă le-a dat indicaţii clare celor din familie să nu îl viziteze. Pentru că are nevoie de regim, soţia i-a pregătit un pachet special, cu mâncare de regim. De când a fost încarcerat, Gheorghe Dincă a acumulat kilogram după kilogram, iar asta îi afectează sănătatea.

Tot în arest, Dinca primeşte și medicamente recomandate de medicul psihiatric după ce a mărturisit medicilor din închisoare că, înainte de a fi capturat, a întrerupt tratamentul timp de câteva luni.

Sursă: www.capital.ro