O altă victimă a lui Dincă rupe tăcerea: M-a violat când aveam 9 ani

0
660

Cazul Caracal explodează pur și simplu. O altă victimă a monstrului Gheorghe Dincă s-a decis să rupă tăcerea. Tânăra a mărturisit faptul că a fost violată de monstru timp de un an de zile, fără să aibă puterea să spună nimănui nimic.

Cazul Caracal ia o amploare și mai mare. O altă tânără s-a decis să facă mărturisiri complete. Aceasta spune că a fost violate timp de aproape un an de zile de către Gheorghe Dincă, atunci când avea doar 9 ani.

Tânără care acum are 18 ani a trecut printr-o experienţa înfiorătoare. Părinţii ei îl cunoşteau bine pe Dincă şi aveau încredere în el, astfel că se vizitau destul de des. Dincă ajunsese să vină în casa acestora mai ales atunci când părinţii erau la muncă şi fetiţa rămânea singură acasă. Coşmarul fetei a ţinut aproximativ un an.

„Era prieten cu tatăl meu. A venit iniţial să-i repare doar un windows, la calculator. Venea din ce în ce mai des. Fără motiv. Venea ba să ne încălzească laptele, ba să ne cumpere dulciuri, să ne dea bani.
Părinţii aveau încredere în el pentru că, vă daţi seama, cine se gândeşte la un om bătrân că ar putea profita de un copil de nouă ani.

La început am zis că poate este doar o joacă sau cine ştie ce. Eram un copil de nouă ani, nici nu ştiam ce este aia. A început să-mi bage mâna în pantaloni, după să mă sărute, să-mi pună mâna pe sâni. Am rămas blocată, am făcut un atac de panică. Am rămas în faţa lui, nu am ştiut ce să mai spun. Probabil că m-a văzut că nu am nicio reacţie şi probabil şi-a făcut curaj să continue.

Mi-a spus că vrea să rămânem prieteni, să nu spun la nimeni, că nu vrea să ne certăm. M-a obligat să mă uit la filme.. nu m-am putut uita pentru că, vă daţi seama, mi se părea ceva ieşit din comun. Era ceva nou pentru mine.
M-a agresat. M-am zbătut. Dar eram un copil, ce forţă aveam eu. Ştiu că atunci a auzit uşa, l-a strigat unchiul meu. I-a zis nea popicule, vino să vedem ce am făcut. Şi atunci m-a îmbrăcat, a oprit monitorul şi a ieşit afară.

Am început să plâng. Ştiu că m-am speriat şi am vrut să plec acasă. I-am spus unchiului că vreau acasă. M-a întrebat de ce şi am spus că vreau să merg să mă joc cu copiii pe stradă. Nu am putut spune la nimeni. Nu este ceva de vorbit. Mă rog, atunci nu era de vorbit.

Şi de atunci el tot venea. În timpul programului de lucru al alor mei. De obicei mă prindea numai pe mine singură. S-a repetat momentul de fiecare dată când venea, aproape un an”, a spus tânăra, conform Antena 3.

Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că le-a răpit, sechestrat, violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Sursa: capital.ro