Moarte suspectă, la Morunglav

0
809

Un bărbat din comuna Morunglav a fost găsit mort, în această dimineață. Cadavrul a fost descoperit chiar de fiul bătrânului, care a alertat autoritățile.

 

Primarul din localitatea olteană, Ion Stanciu, a precizat că se fac cercetări pentru moarte suspect, pentru că bătrânul avea traumatisme la nivelul feței.

 

„A fost deschis un dosar de moarte suspectă. Bărbatul avea în jur de 80 de ani și a fost găsit mort de către fiul său, care a și anunțat autoritățile. Când fiul a venit de la Balș, de dimineață, l-a găsit mort. Cei doi erau în relații bune. A venit poliția să facă cercetări, pentru că avea urme, traumatisme la nivelul feței”, a spus primarul din Morunglav.

Cadavrul bătrânului a fost depus la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii continuă cercetările.

„În această după-amiază, am fost sesizați prin SNUAU 112, de un bărbat, de 41 de ani, despre faptul că bunicul său a fost găsit decedat în locuința sa din comuna Morunglav. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Morunglav s-au deplasat la fața locului și au identificat cadavrul unui bărbat,  de 90 de ani, din comuna Morunglav. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență,  cu excepția unei răni la ochiul drept. Acesta a fost depus la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.