Mama Luizei Melencu: „Sunt sigură că fetele sunt în viață”

0
360

Într-o intervenție la un post național de televiziune, mama Luizei Melencu a declarat că este convinsă că fetele ce au fost răpite de Dincă sunt în viață. Femeia își dorește ca fetele să fie în continuare căutate de autorități.


Familiile celor două fete care au dispărut anul trecut, după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă, au trăit emoții puternice zilele acestea. Cele două familii aflate în suferință s-au aflat, miercuri, față în față cu Dincă în sala de judecată a Tribunalului Olt, magistrații urmând să se pronunțe pe camera preliminară dacă dosarul se întoarce la parchet sau dacă începe procesul pe fond. Judecătorii au stabilit termen pentru 3 iunie. Mamele celor două copile au plâns permanent în sala de judecată, iar la un moment i-au cerut lui Dincă să spună unde a dus copilele.

Monstrul din Caracal susține că nu el le-a ucis pe fete și că doar le-a preluat. Acesta a spus că a declarat că le-a ucis la presiunea anchetatorilor.


Gheorghe Dincă a fost adus, miercuri dimineață, la Tribunalul Olt, unde a avut loc primul termen în procesul din Dosarul Caracal.


Familia primei victime, Luiza Melencu, i-a aruncat vorbe grele inculpatului Gheorghe Dincă, chiar din curtea Tribunalului Olt.


„Sperăm să se facă dreptate. Suntem aici cu gândul de a se face dreptate”, a spus bunicul Luizei Melencu.

„Este o scârbă de om”, a spus și bunica Luizei.

Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, viol- două fapte, omor calificat – două fapte, și profanare de cadavre- două fapte. Risipiţeanu trebuie să dea explicații magistaților pentru infracţiunea de viol asupra Luizei Melencu, fata care a dispărut la mijlocul lunii aprilie 2019 în Caracal, după ce a fost luată la ocazie de Dincă.