Este cutremur în cazul Caracal! Cine este adevăratul criminal al Alexandrei Măceșanu

0
3115

Alexandra Măceșanu a vorbit timp de 20 de minute cu polițistul Constantin Pistol, pe telefonul privat al acestuia și i-a oferit informații prețioase cu privire la locul unde ea se afla sechestrată. Până la această oră, convorbirea dintre cei doi nu a fost dată publicității și nici familiei.

Constantin Pistol era șeful secției de Investigații Criminale din Caracal și cunoștea bine familia Alexandrei. Se pare că el le-ar fi indicat colegilor lui un alt cartier decât Bold, ca locație a Alexandrei, deși fata a menționat că ea crede că se află sechestrată în acea zonă. În mod normal, acesta ar fi trebuit să identifice imediat casa groazei, dar el a dus ancheta pe piste greșite. Probabil pentru a-l proteja pe Gheorghe Dincă, neștiind că acesta este de fapt un criminal în serie.

Nimeni nu știe până la această oră ce a vorbit copila cu polițistul. Cert este că acesta a fost văzut în curtea lui Gheorghe Dincă în primele zile de anchetă, iar apoi a dispărut complet. Mai mult, el și-a abandonat mașina în curtea Poliției Caracal și nu i-a mai răspuns la telefon lui Alexandru Cumpănașu.

Acesta spune că dacă l-ar întâlni pe Constantin Pistol, nu știe ce i-ar face, dar sigur nu poate spune pe un post de televiziune că ar însemna că incită la violență. Unchiul Alexandrei a mai menționat că el și polițistul se cunoșteau de 20 de ani și că acesta a fost coleg cu fratele lui la Academia de Poliție.

Nimeni nu înțelege de ce acesta nu a informat familia Alexandrei că aceasta a fost răpită, ținând cont că știa despre cine este vorba. Numele lui Constantin Pistol apare și într-un dosar instrumentat de DIICOT, mai exact unul de trafic de persoane cu celebrul Cocoș.

Este posibil ca polițistul să fi tras de timp pentru a-i da timp lui Gheorghe Dincă să scape de fată și să o ducă la unul din clanurile care se ocupa cu trafic de persoane. Dacă Constantin Pistol și-ar fi făcut datoria, Alexandra ar fi fost astăzi în viață. Acesta este unul dintre principalii complici la crimă și merită să fie închis mulți ani pentru fapta sa.

Sursa: capital.ro