Elevii Liceului cu Program Sportiv, întâlnire cu jucătorii echipei CSM Slatina

0
116

Elevii a trei clase de la Liceul cu Program Sportiv au vizitat Complexul Sportiv „1 Mai” și s-au întâlnit cu fotbaliștii de la CSM Slatina. Elevii s-au fotografiat cu componenții echipei slătinene și au primit din partea acestora materiale promoţionale cu însemnele Clubului Sportiv Municipal Slatina.

Componenţii echipei CSM Slatina s-au întâlnit, astăzi, cu elevii a trei clase de la Liceul cu Program Sportiv, care au vizitat, sub îndrumarea cadrelor didactice, Complexul Sportiv „1 Mai”.

Oficialii divizionarei secunde slătinene le-au vorbit copiilor despre secţiile din cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina, despre importanţa practicării unui sport şi beneficiile pe care le aduce, dar mai ales despre fotbal. De asemenea, copiii au vizitat stadionul, dar şi celelalte terenuri de antrenament, iar jucătorii le-au răspuns tuturor întrebărilor legate de sportul rege.
Acţiunea de socializare s-a încheiat cu fotografii, elevii primind totodată, din partea jucătorilor, şi materiale promoţionale cu însemnele Clubului Sportiv Municipal Slatina.” transmite CSM Slatina.