Doi bărbați din Slatina au fost prinși în flagrant în timp ce făceau speculă cu măști

0
678

Polițiștii au prins în flagrant doi bărbați din Slatina care încercau să vândă 110 măști de protecție. Aceștia cereau pe măști 5.700 de lei.

 

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, au organizat o acțiune în urma căreia au depistat în flagrant doi bărbați din Slatina, în timp ce încercau să vândă echipamente medicale de protecție, respectiv 110 bucăți măști de protecție 3M, fără a deține documente de proveniență și fără a fi autorizați să efectueze astfel de activități de comerț. Aceștia solicitaseră în schimbul măștilor de protecție suma de 5.700 lei, prețul de comercializare mai mare față de perioada anterioară declanșării situației epidemiologice actuale. Măștile de protecție au fost indisponibilizate”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Olt.

Cele două persoane au fost amendate cu 10.000 lei, pentru nerespectarea Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.