CUTREMURĂTOR Scrisoarea pe care polițistul a trimis-o familiei Raisei

0
366

Avocatul Adrian Cuculis a făcut publică scrisoarea pe care polițistul care a lovit-o mortal cu mașina pe Raisa, fata de 11 ani, a trimis-o familiei.

„Polițistul Popescu, cel ce a accidentat-o mortal pe Raisa, le-a scris părinților pentru prima dată și le-a cerut iertare pentru tot. Cu acordul lor facem publică scrisoarea”, a spus avocatul Cuculis.

Polițistul și-a cerut iertare față de familie.

„Nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are nicio importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi dar…

Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment.

Nu pot să mai fac nimic, aș face orice să întorc timpul, orice! Pot doar în aceste momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat.

Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare.

Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri, și oricât aș scrie, tot nu îmi revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut.
Mă opresc aici, pentru că indiferent cât aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut.
Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare.
Orice pot să ofer, o voi face!
Sincere regrete”, a scris polițistul în scrisoarea adresată părinților fetiței.

Documentul a fost publicat pe site-ul https://indrumari-juridice.eu/, deținut de avocatul Adrian Cuculis, cel care reprezintă familia fetiței ucise și poate fi consultat accesând link-ul: https://indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice/scrisoarea-politistului-ucigas-catre-familia-raisei-fetita-omorata-pe-trecerea-de-pietoni/

Polițistul a accidentat mortal, săptămâna trecută, fetița de 11 și a trimis-o în spital pe prietena acesteia. Fetele traversau strada pe o trecere de pietoni pe Bulevardul Laminorului din București. Omul legii era încadrat din sursă externă și circula cu viteză.