Criminalul din Caracal a făcut noi mărturisiri: Cum le spune victimelor

0
770

Ies la iveală noi dezvăluiri din interiorul anchetei de la Caracal. S-a aflat ce le-a spus Gheorghe Dincă anchetatorilor. Sunt detalii secrete scoase la iveală de către avocatul familiei Melencu. Monstrul din casa groazei are tupeu și conduce totul.

Detalii de ultimă oră din cazul Caracal scoase la lumină de către avocatul familiei Melencu. Tonel Pop a spus tot ce s-a întâmplat în timpul reconstituirilor crimelor. Monstrul din casa groazei a avut o cerere ciudată pentru anchetatori. Atunci când a venit vorba despre numele victimelor sale acesta nu a vrut să le pronunțe.

A preferat să pronunțe doar numere. Astfel, Tonel Pop ese convins că aceasta cerere a criminalului din Caracal e dovada că există o a treia victimă.

„Este evident că există o a treia victimă. Dincă nici la lizieră nu a vrut să spună că sunt rămășițele Luizei, spunând că e fata din luna mai. În timpul anchetei a refuzat să spună că rămășițele sunt ale Luizei și a cerut în mod expres anchetatorilor să denumească fetele pe cifre: 1, 2, 3 sau căte or vrea anchetatorii.

La reconstituire, de asemenea, a refuzat să pronunțe numele fetelor și a spus că dacă nu vor anchetatorii, n-au decât să accepte că nu-și aduce aminte cum le chema”, a spus avocatul Tonel Pop, conform Antena 3.

Nu este singura cerere ciudată a lui Dincă. Unele surse din anchetă dezvăluie faptul că monstrul din Caracal a avut o altă cerere bizară către anchetatori. Gheorghe Dincă vrea să stea singur în celulă. Dincă s-ar fi plans că persoanele cu care stă în arest ar putea da informații în exterior și acest lucru ar dăuna în cazul din Caracal.

Dincă vrea să fie izolat de cei doi necunoscuți cu care a împărțit ”camera” din pușcărie în ultimul timp.

Altfel, cei de la INML au anunțat că oasele găsite în lizieră și indicate de Gheorghe Dincă ca fiind cele ale Luizei Melencu au fost expertizate și aparțin unei singure persoane. Nu există niciun indiciu în acest moment că ar fi oasele Luizei Melencu.

Există posibilitatea ca Gheorghe Dincă să fi avut o a treia victimă. Cert e faptul că oasele din lizieră sunt diferite de cele găsite în butoi. Procurorii de la DIICOT au spus că specialiștii de la IML au finalizat expertiza antropologică și au primele rezultate.

Procurorul general, Bogdan Licu, a spus că s-a deschis un dosar de cercetare penală și se fac verificări la IML pentru a se stabili cum s-a făcut expertiza în cazul fragmentelor osoase ale Alexandrei Măceșanu. Acest dosar a plecat de la o plângere depusă la Parchetul General de unchiul adolescentei de 15 ani, Alexandru Cumpănașu.

Sursa: capital.ro