Crimă în comuna Teslui

0
665
Un bărbat de 68 de ani din comuna Teslui și-a omorât soția în ultima zi a lunii martie. Călăul, fiind sub influența alcoolului, i-a aplicat femeii mai multe lovituri cu un lemn în zona capului și a înjunghiat-o cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală. Acesta a fost reținut.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 31 martie 2024, un bărbat, în vârstă de 68 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soției sale mai multe lovituri cu un lemn în zona capului și ar fi înjunghiat-o cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală.
În urma evenimentului, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.
În urma probatoriului administrat, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 68 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.” transmite IPJ Olt.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt, cu propuneri legale, în cursul zilei de 1 aprilie 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.