Ce trebuie să faceţi dacă gasiţi o monedă în portiera maşinii

0
410

Metoda Moneda, tehnica prin care hoții reușesc să deschidă mașinile fără efort, face ravagii în Europa. Ce trebuie să faceți dacă găsiți o monedă în portiera mașinii.

Furtul din maşini în Europa a crescut vertiginos în ultimii ani. Hoţii s-au adaptat vremurilor şi au găsit tehnici simple prin care pot deschide mașinile fără efort, folosind metoda moneda.

Mai exact, infractorii pun o monedă în zona mânerului ușii mașinii şi așteptată ca proprietarii să activeze sistemul centralizat de închidere.

Astfel, portiera pe care se află moneda nu se va mai închide. După ce proprietarul mașinii pleacă, infractorii deschid cu ușurința portiera şi fură tot ce prind în cale.

Metoda Moneda, tehnica prin care hoții reușesc să deschidă mașinile fără efort, face ravagii în Europa.
Aceasta metodă este folosită de infractori mai ales în parcările aglomerate cum ar fi cele ale marelor magazine şi a supermarket-urilor.

Cea mai bună modalitate de a vă asigura că nu cădeți pradă acestui truc este să verificați ușile maşini pentru a vă asigura că acestea sunt blocate.

Dacă găsiți o astfel de monedă la portiera mașinii, cel mai indicat este să sunați imediat la Politie şi să semnalați cazul.

sursa: antena3.ro