Bursa locurilor de muncă, pe 27 octombrie, la Slatina și Caracal

0
1306

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 27 octombrie 2023, ora 9.00. Evenimentul va avea loc în Slatina-Casa de Cultura a Sindicatelor şi Caracal-sediul Agentiei Locale și are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Bursa este destinată absolvenților, dar orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă și de calificarea profesională. Participarea este gratuită atât pentru angajatori, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt a demarat acţiunea de contactare a agenţilor economici în vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanţilor la bursă.

Astfel, agenții economici din judeţul Olt care doresc să participe la această acțiune se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, la sediul acesteia din Slatina, str. Prelungirea Crișan, nr 2, (tel 0249/438 595, e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro) sau la sediile agenţiilor locale şi punctelor de lucru ale acesteia din judeţ.

Pentru aceasta actiune au fost contactaţi 99 agenţi economici, din care  18 au confirmat participarea, cu un număr total de 122  locuri de muncă vacante, din care 8 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, principalele meserii fiind : specialist in domeniul calitatii, inginer automatist, specialist imbunatatire procese, redactor, lucrator comercial, mecanic utilaj, electrician, confectioner asamblor articole din textile.” transmite AJOFM Olt.