Bunicul Luizei, informaţii cutremurătoare. Cineva i-a spus unde sunt fetele dispărute. Ce s-a întâmplat pe contul de Facebook

0
470

Bunicul Luizei Melencu a declarat la România TV că miercuri seară a fost blocat contul de Facebook al nepoatei sale. Mai mult, susţine că un jurnalist i-a pus două înregistrări în care un bărbat i-ar fi spus unde se află fetele dispărute. 

Am primit o veste de ultimă oră. Toate cunoștințele Luizei ne-au spus. Facebook-ul Luizei a fost blocat. Dovadă că acest telefon există. Astăzi, domnule Ciutacu. Astăzi nu era blocat. La ora 18:00, pagina a fost blocată. Toată lumea m-a sunat și mi-a spus că Facebook-ul a fost blocat. Nu știm în cine să mai avem încredere. Toată lumea lucrează pe la spate. Dacă Alexandra nu era atunci noi poate că nici în ziua de astăzi nu aflam de Luiza„, a declarat bunicul Luizei Melencu, la România TV.

De asemenea, bunicul Luizei Melencu a mai adăugat că un jurnalist i-a dat să asculte două înregistrări. Într-una dintre ele o persoană i-ar fi spus unde se află cele două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Nu mai am aer, nu mai pot. Mă sufoc. Un om de toată încrederea mi-a pus o înregistrare cu două voci. Una dintre voci spunea că fetele au ajuns cu bine în Elveția. Vocea corespunde cu una dintre vocile care m-au mai contactat. De asemenea, numărul de telefon coincidea cu un număr care m-a mai sunat„, a mai spus bunicul Luizei.

În cadrul intervenției televizate, bunicul Şuizei Melencu a dezvăluit că vineri a fost chemat pentru noi audieri la DIICOT Craiova.

Sursa: romaniatv.net