Hocus-pocus cu bolnavii COVID-19 din Olt

0
2133

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, astăzi, că Oltul are trei cazuri noi față de joi. Adică în statistica națională pe care deja celebrul grup o dă în fiecare zi, la ora 13.00, în dreptul Oltului au apărut 23 de cazuri, joi erau 20.

DSP Olt nu știe nimic de noile cazuri confirmate cu COVID-19 și se merge mai mult pe varianta unei erori. Acesta este și motivul pentru care la aproape trei ore de la raportarea oficială, nu se știe nimic despre cele trei noi cazuri anunțate. În zadar au căutat cei de la DSP Olt noile cazuri, pentru că nici laboratorul central, unde sunt lucrate probele, nu a putut indica care ar fi cei trei oltenii infectați și nici că sunt noi teste pozitive pentru Olt.

Conform unor surse nu ar exista o comunicare oficială între structura centrală și DSP Olt. Adică cei de la DSP Olt văd în raportarea de la nivel național că județul are cazuri noi și încep să sune la colegii din Laboaratorul de la București, unde sunt lucrate probele, ca să le fie comunicate codurile de identificare pentru cazurile confirmate.

Rămâne o enigmă dacă Oltul are 20 de cazuri sau 23! Vom vedea ce vor comunica autoritățile în orele următoare. Hocus-pocus!