Angajatul unei societăți metalurgice din Slatina a murit în timpul programului de lucru

2
728

Un bărbat din județul Olt a murit în timpul serviciului. Omul era salariat la ALRO Slatina. Cazul este cercetat de inspectorii de muncă olteni.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Olt cercetează condiţiile în care a murit, în timpul serviciului, un bărbat în vârstă de 51 de ani, salariat al ALRO SLATINA. Potrivit inspectorilor de muncă, omul a murit din cauze patologice. Acestuia i s-a făcut rău, în timpul programului de lucru, și deși a fost transportat la spital, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale, bărbatul nu a mai putut fi readus la viață. Cazul este cercetat de inspectorii de muncă din cadrul ITM Olt pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul de muncă.

2 COMENTARII

  1. ITM , sa mearga și sa cerceteze la Sectia Anozi Turn Pasta unde a lucrat decedatul sa constate in ce conditii mizere si foarte grele se lucreaza acolo .Cum sunt obligati Tehnologi sa lucreze 10-12zile fara libere intr-un mediu toxic , rezultat din pulberi de Cocs Petrol și volatilele de Smoala Cacerigena ,sa vada si domniile lor cum se jupoie pielea de pe fata muncitorilor din aceasta sectie . ITM-ul și Directia de Satatate in Munca, sa verifice cum este posibil sa faci fisa medicala anuala,care este obligatorie la o Clinica ,,prietena ,,sa-l scoata sanatos iar la scurt timp, saracul muncitor a Decedat . Dar vin si va intreb ..Exista ITM la OLT ?

Comments are closed.