Accident puternic în Găneasa

0
780

Pompierii slătineni cu un echipaj SMURD au intervenit pe Drumul European 574, în zona localității Găneasa, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau patru persoane. La sosirea echipajelor, toate cele patru persoane se aflau în afara autoturismelor, conștiente.

Cele patru persoane au fost asistate la locul evenimentului, iar două dintre acestea au fost transportate la UPU Slatina.

“Pompierii SMURD au transportat la spital un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Bobicești, cu traumatism toracic și sângerare nazală.

Echipajul SAJ a preluat și transportat la UPU Slatina tot un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din orașul Balș, cu suspiciune de fractură la membrul inferior drept.

Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma evenimentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic.” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.