Accident într-o intersecție din Slatina

0
523

Un accident de circulație cu trei mașini a avut loc vineri noaptea, 8 aprilie, pe strada Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Cimitirului.

Două persoane au ajuns la Spitalul Slatina, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, din Slatina, în dreptul intersecției cu strada Cimitirului, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani și, ulterior, ar fi ricoșat într-un alt autoturism ce se deplasa din sens opus, ce era condus de un tânăr, de 23 de ani. În urma evenimentului rutier, două persoane, respectiv tânărul de 23 de ani și femeia de 48 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cei trei șoferi nu consumaseră alcool.

Polițiștii rutieri au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămarea corporală din culpă, aceștia continând cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.