O ceartă cu soția l-a omorât

0
457

Un bărbat din comuna olteană Bălteni a decis să-și încheie socotelile cu viața după o ceartă cu soția la telefon. Aceasta se afla la muncă în străinătate în timp ce bărbatul era acasă cu fetița lor de numai 12 ani.

Bărbatul de 43 de ani s-a certat cu soția atât de rău încât  după conversația cu ea a mers  în spatele casei, și-a pus ștreangul la gât și, fără să se mai gândească, s-a sinucis. Acesta a fost găsit de un prieten care a alertat de urgență echipajele de salvare de la 112. Din păcate pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, acesta murise de ore bune.

„La fața locului s-au deplasat pompierii SMURD de la Detașamentul Slatina și un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator, prezenta rigiditate cadaverică, motiv pentru care nu au fost începute manevrele de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

În acest caz s-a deschis o anchetă care va stabili exact care a fost motivul pentru care bărbatu a recurs la un asemenea gest extrem.