Accident, în Slatina. Unul din șoferi era beat

0
527

Două autoturisme au fost implicate, marți, 11 Aprilie, într-un accident rutier pe strada Pitești, din municipiul Slatina. În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Slatina.

“Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din orașul Ocna Sibiului, județul Sibiu și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 37 de ani rezultatul fiind negativ, iar pentru bărbatul de 42 de ani rezultând o concentrație alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.” transmite IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.