Accident cu victime la Saru

0
568

Un nou accident a avut loc vineri seară la Pădurea Saru. În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme. Din fericire nu au fost încarcerați dar victime tot au existat. Serviciul de urgență 112 a fost solicitat de către martori să intervină de urgență pentru a acorda primele îngrijiri la fața locului.

Din primele cercetări ale polițiștilor olteni evenimentul rutier a avut loc în momentul când unul dintre conducătorii auto implicaţi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit de un alt autoturism care circula regulamentar. Din impact, o a treia maşinăa fost lovită.

Rănit mai grav a fost un bărbat, pasager în Logan, de 60 de ani, cu o plagă la gât, în zona jugularei, care a fost transportat de un echipaj cu medic de la Ambulanţă la Unitatea de Primire Urgenţe Craiova. Un alt bărbat, politraumatizat, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. O a treia victimă, cu atac de panică, a fost transportată la Spitalul Balş”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum a avut loc nefericitul eveniment.