A murit LABĂ POPESCU ION!

0
2068

În cursul nopții trecute, după o grea suferință cauzată de cancerul pulmonar, a plecat dintre noi ing. Ion Popescu Labă.

Ion Popescu Labă a fost unul dintre cei mai buni ingineri metalurgiști din Slatina și este cel care a donat terenul pe care a fost construită Bisericuțe din Lemn de lângă Liceul Național „Ion Minulescu”.

”În această noapte a trecut în lumea celor drepți cel mai bun TATĂ din lume LABĂ POPESCU ION! L-a răpus cancerul pulmonar cu care s-a luptat in ultimii ani. Un metalurgist strălucit, un iubitor de oameni și un creștin desăvârșit care a donat terenul și a ajutat la construirea Bisericuței din Lemn de lângă Liceul Ion Minulescu din Slatina, Bisericuță unde va avea loc slujba de înmormântare MARȚI 5 Octombrie. Trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Catedralei Ortodoxa Nouă (Slatina – zona Vâlcea) în aceasta după masă, iar Marți 5 Octombrie, orele 14:00 (de la Catedrala Nouă Slatina – zona Vâlcea), cortegiul funerar îl va conduce pe ultimul drum către Bisericuța din Lemn din Slatina, unde se va odihni alături de iubita lui soție DELIA-DANIELA.” a declarat Roxana Noajă, fiica lui Ion Popescu Labă.