Slătinenii sunt invitați la teatru!

0
205

Primăria municipiului Slatina și Asociația Culturală Center Inter Art invită toți slătinenii și nu numai la teatru.
Joi, 16 ianuarie 2020 cu începere de la ora 18:30 iubitorii de teatru pot să urmărească la Centrul Cultural Eugen Ionescu un spectacol de excepție realizat de Teatrul Dramaturgilor Români condus de Marius Bodochi: ”IONA” de Marin Sorescu în regia lui Victor Ioan Frunză.
IONA este un spectacol care pune accent pe bogăția interioara a personajului, textul fiind servit și potențat prin muzica special compusă, interpretată live, iar cei doi muzicieni devin și personaje ale poveștii. Gestul și limbajul corporal capătă o importanță cu totul specială în acest cadru.
Elementele de decor și recuzită au o valoare simbolică și sunt reduse la strictul necesar tocmai pentru a putea oferi spectatorului o deschidere mai mare către imaginar, profunzime și sens.
Întreaga echipă s-a pus în slujba textului cu gândul de a-i respecta dimensiunea suprarealistă, de a o aduce la o expresie teatrală cât mai simplă și mai accesibilă publicului.
Caracterul de „spectacol – concert” face ca toate acestea să fie posibile.
Intrarea la spectacol se face pe bază de invitații care se pot ridica de la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu începând de luni 13 ianuarie 2020 ora 16:30.