Comedia „GUNOIERUL” se joacă la Slatina

0
149

Pe scena Centrului Cultural ”Eugen Ionescu„ din Slatina se va juca comedia „GUNOIERUL”, luni, 11 aprilie 2022, cu începere de la ora 19:00. Textul piesei de teatru este scris de Cornel Mimi Brănescu, iar din distribuție fac parte actorii Daniel Hara, Pavel Bârsan și Maria Magdalena Chihaia.

Biletele se pot achiziționa de pe platforma iabilet.ro la adresa https://www.iabilet.ro/bilete-slatina-gunoierul-74091/ sau de la casieria Centrului Cultural ”Eugen Ionescu”,  zilnic, de luni până vineri între orele 12:00-18:00. Prețul unui tichet este de 50 lei.

Spune-mi ce arunci la gunoi ca să îți spun cine ești – proverb nou.

La finalul unei zile obositoare, Domnul mai are o sarcină de îndeplinit: să arunce gunoiul la tomberon. Acolo, are parte de o întâlnire surprinzătoare cu un… cititor în gunoaie. Metodic precum un detectiv, Gunoierul îi analizează resturile și îi dezvăluie lucruri de care el nu are habar și care au legătură cu viața lui, dar și cu cea a vecinilor. Căci nu o să îți vină să crezi câte poți afla, aruncând un ochi în sacul cu gunoi al cuiva. Ușor, ușor, Domnul o ia razna și este cuprins de paranoia, realizând că Gunoierul ar putea avea dreptate. Ce enigme ajung cei doi să rezolve și ce consecințe apar veți afla vizionând spectacolul „Gunoierul” – o comedie spumoasă, care va trezi atât râsul, cât și investigatorul din tine.