TMK-ARTROM SA SLATINA SCOATE LA CONCURS 1 POST DE STRUNGAR:

0
54

TMK-ARTROM SA SLATINA SCOATE LA CONCURS 1 POST DE STRUNGAR: (cod COR: 722413)

Cerinte obligatorii:  studii medii (liceu sau scoala profesionala), calificare de strungar / prelucrator prin aschiere; abilitati de comunicare, lucru in echipa; seriozitate, perseverenta si dorinta de a invata lucruri noi;  lucru in 3 schimburi inclusiv sambata si duminica cu libere aferente; minime cunostinte de operare calculator pentru introducere date.

Activitati principale pentru postul de strungar:

-receptia probelor prelevate pentru incercari de laborator; asigurarea trasabilitatii probelor prin marcarea cu marker sau prin poansonare; activitati de debitare pe utilaje precum fierastrau, strung, freza; introducerea datelor de identificare in computer;

Concursul  va fi sustinut sub forma unei probe de lucru  la sediul TMK ARTROM, str. Draganesti nr. 30. Data concursului va fi comunicata ulterior candidatilor care si -au manifestat interesul prin depunerea cv-ului.

Dosarul de inscriere trebuie sa contina urmatoarele documente:

  1. CV model TMK la sediul societatii sau la adresa: http://www.tmk-artrom.eu/media_en/texts/349/CV_TMK.doc
  1. Declaratia in nume propriu privind respectarea politicii de transparenta in recrutarea personalului la sediul societatii sau la adresa – Anexa la CV :

http://www.tmk-artrom.eu/media_en/texts/349/Anexa_CV_Politica_de_transparenta..pdf

3.Politica de transparenta in recrutarea personalului se poate gasi in integralitate  la adresa: http://www.tmk-artrom.eu/media_en/texts/349/TMK_ARTROM.pdf

4.Informarea privind protecția datelor personale în cadrul procedurii de recrutare / selecție pentru ocuparea posturilor vacante la sediu societatii sau pe site-ul societatii- Anexa la CV:

http://www.tmk-artrom.eu/media_en/texts/349/Anexa_CV_RECRUTARE_informare_GDPR.pdf

Pentru relatii suplimentare cei interesati se pot adresa la Serviciul Resurse Umane, telefon: 0372 498 193.

    DIRECTOR GENERAL,  ING. ADRIAN POPESCU