TMK-ARTROM SA SLATINA ANGAJEAZĂ!!!

0
179

TMK-ARTROM SA SLATINA SCOATE LA CONCURS: 1 POST DE STRUNGAR: (cod COR: 722413); 1 POST CONTROLOR CALITATE( COD COR: 754301)

Cerinte obligatorii: studii medii profil tehnic (liceu sau scoala profesionala), calificare de strungar / prelucrator prin aschiere; abilitati de comunicare, lucru in echipa; seriozitate, perseverenta si dorinta de a invata lucruri noi; lucru in 3 schimburi inclusiv sambata si duminica cu libere aferente; minime cunostinte de operare calculator pentru introducere date.

Concursul va avea loc in data de 04.02.2022 ora 10:00 la sediul TMK-ARTROM, str. Draganesti nr. 30. Acesta va fi sustinut sub forma unui interviu si a unui test tehnic de verificare a cunostintelor generale.

Dosarul de inscriere trebuie sa contina urmatoarele documente:

  1. CV model TMK la sediul societatii sau la adresa: http://www.tmk-artrom.eu/media_en/texts/349/CV_TMK.doc
  1. Declaratia in nume propriu privind respectarea politicii de transparenta in recrutarea personalului la sediul societatii sau la adresa – Anexa la CV :

http://www.tmk-artrom.eu/media_en/texts/349/Anexa_CV_Politica_de_transparenta..pdf

3.Politica de transparenta in recrutarea personalului se poate gasi in integralitate  la adresa: http://www.tmk-artrom.eu/media_en/texts/349/TMK_ARTROM.pdf

4.Informarea privind protecția datelor personale în cadrul procedurii de recrutare / selecție pentru ocuparea posturilor vacante la sediu societatii sau pe site-ul societatii- Anexa la CV:

http://www.tmk-artrom.eu/media_en/texts/349/Anexa_CV_RECRUTARE_informare_GDPR.pdf

Pentru relatii suplimentare cei interesati se pot adresa la Serviciul Resurse Umane, telefon: 0372 498 193.

 DIRECTOR GENERAL, ING. ADRIAN POPESCU