Informare

0
21

Aceasta informare este efectuată de: SC CISGAZ SA in calitate de proiectant in cadrul Asocierii SC SA & PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL pentru mandatant C.N.A.I.R. S.A. cu sediul in Santana de Mures, jud. Mures, Str. Voinicenilor, nr. 686, care intenţionează să solicite de la SGA Olt aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor “Protejare/Deviere conducte de transport gaze naturale aflate in zona drumului expres Craiova – Pitesti, Tronson 3” propus a fi amplasat in localitatea Priseaca, in extravilan

Aceasta investiţie este noua.

Se va realiza o deviere a conductelor de transport gaze naturale existente care se vor inlocui si vor subtraversa cursul de apa Darjov.

Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile <LLNK 11996   107 10 201   0 25>Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului.