Informare

0
73

INFORMARE

Această informare este efectuată de : SC COMPANIA DE APA OLT S.A. str. Artileriei   nr. 2, Slatina, jud. Olt, tel 0249431750 ce intenționează să solicite de la ADMINISTRATIA BAZINALA DE APA OLT SGA OLT SLATINA aviz de gospadarire a apelor/aviz de amplasament pentru desfasurarea activitatii OT-CL24 – EXTINDEREA FACILITATILOR DE CAPTARE SI TRATARE APA POTABILA IN AGLOMERARILE  GIUVARASTI-IZBICENI SI RUSANESTI.

OBIECT I: FRONT DE CAPTARE GIUVĂRĂȘTI

OBIECT IV: STAȚIE DE TRATARE APĂ GIUVĂRĂȘTI – IZBICIENI

localizat în comuna Giuvarasti

 

Această investiție este NOUA

 

Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta PERMANENT URMĂTOARELE ape uzate:  APE DE LA SPĂLARE FILTRE CE SE VOR EVACUA ÎN SISTEMUL CENTRAL DE CANALIZARE AL LOCALITĂȚII RUSĂNEȘTI 9ÎN CURS DE EXECUȚIE) CARE ESTE PREVĂZUT CU O STAȚIE DE EPURARE APE UZATE, CARE DESCARCĂ APELE EPUIZATE ÎN RÂUL OLT.

Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa SC COMPANIA DE APĂ OLT SA STR. ALTILERIEI, NR. 2, SLATINA, JUD. OLT, TEL. 0249.431.750 DUPĂ DATA DE 13.12.2022.