Informare

0
57

Această informare este efectuată de: SC COMPANIA DE APĂ OLT SA, ARTILERIEI, NR. 2, SLATINA, JUD. OLT, TEL: 0249.431.750, ce intenționează să solicite de ADMINISTRAȚIA BAZINALĂ DE APĂ OLT SGA OLT SLATINA aviz de gospodărire a apelor/aviz de amplasament pentru desfășurarea activității de OT-CL-24- EXTINDEREA FACILITĂȚILOR DE CAPTARE ȘI TRATARE APĂ POTABILĂ ÎN AGLOMERĂRILE GIUVĂRĂȘTI-IZBICENI ȘI RUSĂNEȘTI.

OBIECT III: FRONT DE CAPTARE RUSĂNEȘTI

OBIECT IV: STAȚIE DE TRATARE APĂ RUSĂNEȘTI

Această investiție este NOUĂ

Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta PERMANENT URMĂTOARELE ape uzate:  APE DE LA SPĂLARE FILTRE CE SE VOR EVACUA ÎN SISTEMUL CENTRAL DE CANALIZARE AL LOCALITĂȚII RUSĂNEȘTI 9ÎN CURS DE EXECUȚIE) CARE ESTE PREVĂZUT CU O STAȚIE DE EPURARE APE UZATE, CARE DESCARCĂ APELE EPUIZATE ÎN RÂUL OLT.

Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa solicitantului SC COMPANIA DE APĂ OLT SA STR. ALTILERIEI, NR. 2, SLATINA, JUD. OLT, TEL. 0249.431.750 DUPĂ DATA DE 26.09.2022.