Sistem de supraveghere video, în Cimitirul Strehareț

1
474

Odată cu venirea primăverii și a timpului frumos, Andrei Iliută, administratorul Cimitirului Strehareț din Slatina a dat startul lucrărilor de modernizare al locului unde bunicii, părinții sau frații noștri își duc somnul de veci. În această perioadă, s-a lucrat intens la sistemul de supraveghere video din Cimitirul Vechi și din extinderea acestuia. Astfel, 30 de camere de filmat au fost montate, urmând ca după sărbătorile Pascale tot atâtea să fie puse în funcțiune și în Cimitirul Nou. Această investiție va ajuta la identificarea persoanelor care intenționează să profaneze locurile de veci.

Tot la capitolul investiții intră și repararea gardului ce înconjoară cimitirul, defrișarea și toaletarea copacilor din curtea acestuia, dar și betonarea celor trei scări ce fac legătura dintre Cimitirul Vechi și extinderea acestuia.

Cimitirul Strehareț va intra într-un amplu proces de modernizare. Sistemul video de supraveghere, renovarea gardului, toaletarea copacilor și reabilitarea celor trei căi de acces dintre Cimitirul Vechi și extinderea acestuia sunt doar o parte din acest proces de modernizare. După Paște vom continua și cu alte lucrări!” a declarat Andrei Iliuță, administratorul Cimitirului Strehareț.

 

 

Sursă foto camere de supraveghere: Alimark Security

1 COMENTARIU

Comments are closed.