Sedință de urgență la Consiliul Județean Olt. Care sunt proiectele de hotărâre care nu mai suportă amânare

0
698

Plenul Consiliului Județean Olt se va întâlni luni, 17 septembrie, în ședință extraordinară pentru a discuta câteva probleme cu caracter urgent. Pe ordinea de zi a sedinței figurează patru puncte ce urmează a fi supuse dezbaterii și aprobării forului legislativ oltean.

Unul din principalele proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi vizează consultarea cetățenilor județului, prin referendum, referitor la atribuirea denumirii Olt – Romanați județului Olt. De asemenea, aleșii județeni vor decide și cu privire la alocarea unei sume din Fondul de Rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Județean Olt, prevăzut în bugetul Județului Olt pe anul 2018.

Iată care sunt proiectele ce vor fi analizate în sedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Olt, din 17 septembrie 2018: Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea utilizării în anul 2018 a unor sume din excedentul anual al bugetului local, rezultat la încheierea exercițiului bugetar; Proiect de hotărâre cu privire la: rectificarea bugetului Județului Olt, pe anul 2018; Proiect de hotărâre cu privire la: consultarea cetățenilor județului, prin referendum, referitor la atribuirea denumirii Olt – Romanați județului Olt; Proiect de hotărâre cu privire la: alocarea unei sume din Fondul de Rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Județean Olt, prevăzut în bugetul Județului Olt pe anul 2018. Toate proiectele sunt inițiate de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.

Ilie Bîzoi