Se lucrează la cele două blocuri din Scornicești

0
264

Primarul din Scornicești, Daniel Tudor, a anunțat că lucrările la cele două blocuri din oraș, cel social și cel de tip ANL, sunt în plină derulare.

Astfel, marți, 19 iulie, a fost turnată placa peste etajul al treilea al blocului social, la celălat imobil fiind montată tabla pe acoperiș.

Totodată, primarul a vorbit despre asfaltările ce vor fi făcute în cadrul Programului Anghel Saligny.

„A fost turnată ultima placă peste etajul trei al blocului social, în timp ce, la blocul ANL s-au finalizat lucrările privind montarea tablei pe acoperiș. De asemenea, un alt aspect de importanță locală îl reprezintă finanțarea în primă etapă a celor două proiecte („Modernizare și asfaltare drumuri aparținătoare orașului Scornicești, județul OLT” și „Modernizare străzi în localitatea Scornicești, județul OLT – aproximativ 12 km”), privind asfaltarea drumurilor din satele aparținătoare prin programul Anghel Saligny în valoare de aproximativ 150 miliarde lei vechi, bani ce vor fi virați de Ministerul Dezvoltării. Toate acestea, alături de cele care au fost și vor mai fi la Scornicești, fac parte din proiectele promise și asumate, obiective necesare care, odată implementate, vor schimba în bine aspectul localității noastre și vor reda speranța celor care locuiesc și muncesc aici”, a spus edilul.

sursa foto:facebook Daniel Tudor